Slavenību seksa roboti un citas lietas, kas mūs sagaida nākotnē

“Parler”, kas sevi dēvē par “runas brīvības sociālo tīklu”, bija spiests apturēt darbību pēc 6.janvārī notikušā Trampa piekritēju iebrukuma ASV Kapitolijā. Vairāki “Parler” lietotāji esot mudinājuši uz asinsizliešanu situācijā, kad notika šis iebrukums.

Pēc notikumiem Kapitolijā uzņēmumi “Google” un “Apple” pārtrauca piedāvāt “Parler” lietotni, un uzņēmums “Amazon Web Services” izņēma “Parler” no saviem hostinga pakalpojumiem. “Amazon Web Services” jau iepriekš brīdināja “Parler”, ka platforma pārkāpj pakalpojumu sniegšanas noteikumus, nedzēšot aicinājumus uz vardarbību.

“”Parler” tika izveidots, lai piedāvātu sociālo mediju platformu, kas aizsargā runas brīvību un augsti vērtē privātumu un pieklājīgu sarunu,” ‘pirmdien paziņoja uzņēmuma “Parler” pagaidu vadītājs Marks Meklers.

Viņš piebilda, ka šis tīkls ir apņēmies atgriezties par spīti tam, ka tā darbību tiešsaistē izbeidza “tie, kas vēlas apklusināt desmitiem miljonu amerikāņu”.

“Parler”, kam ir vairāk nekā 20 miljoni lietotāju, paziņoja, ka ir atkal pieejams lietotājiem, kuriem jau bija šī tīkla lietotne. Jauni lietotāji vēl nevarēs piekļūt tam līdz nākamajai nedēļai.

Reklāma